Üye Kayıt Üye Giriş

Outlook 2013


Outlook 2013


Outlook, günlerinizin kontrolünü size verir. Outlook; iletişim kurmanız, ajandanızı ve yapılacak işlerinizi yönetmeniz, işinizi en hızlı şekilde bitirmek için ihtiyacınız olan bilgiyi bulmanız için başvuracağınız tek yerdir. Outlook ile tüm e-posta hesaplarınızdan e-posta ve dosya gönderebilir, aradığınız bilgiyi içeren ileti ve ekleri çabucak bulabilirsiniz. Üstelik Outlook şimdi her zamankinden daha sosyal: Geliştirilmiş LinkedIn ve Facebook bağlantısı, kişileriniz hakkında fazla bilgiye tek noktadan ulaşmanızı sağlıyor.

İletişim kurun

Sizin için önemli kişiler ve gruplarla hızlıca bağlantı kurun ve dosya paylaşın.

Satır içi yanıtlar: E-postayı tek tıklamayla yanıtlayın ve hızlı yanıtları listenize işleyin. Böylece önemli işlere daha kolay odaklanabilirsiniz.

Animasyon: E-posta, takvim ve görevler arasındaki yumuşak geçişler içeriği anlamanızı sezgisel olarak kolaylaştıracaktır.

Gezinti çubuğu: Daha az yer kaplayan bir gezinti çubuğu ile e-posta, takvim, kişi ve görevlere kolayca erişin.

Şerit: İhtiyacınız olduğunda Şerit’i görün, ihtiyaç duymadığınızda gizleyin.

Sosyal bağlayıcılar: İletişim kurduğunuz kişilerin sosyal güncellemelerini takip edin. LinkedIn, Facebook ve diğer güncellemeler otomatik olarak derlenir. Böylece görüşmeye başlamak veya görüşmeyi yönlendirmek için doğru bilgilere sahip olursunuz.

Exchange ActiveSync desteği: Exchange ActiveSync’i kullanarak Outlook’u bağlayın ve birçok popüler e-posta sunucusu ve servis üzerinden anında ilet tabanlı e-postalarınıza, randevularınıza ve kişilerinize erişin.

Site posta kutuları: Ekibinizdeki herkes için tek bir klasör, takvim ve görev listesi oluşturun. Outlook, Exchange ve SharePoint’in güçlerini birleştirerek, bir ekip projesine bir e-posta klasörü atayabilir ve ekipteki herkese o klasöre erişim izni verebilirsiniz. Ekip e-postaların ve ilgili belgelerin bağlantılarını depolayın, ekip iletişimini yoldayken bile sürdürün.

Yönetin

Hayatınızı daha kolay organize etmenizi sağlayan araçlarla e-posta ve ajandanızın kontrolünü ele alın.

Peek’ler: Ekran değiştirmeden veya içerikten ayrılmadan planınıza, belli bir randevuya veya e-posta yazdığınız kişiye ait ayrıntılara göz atın.

Kişiler Kartı: Çok sayıda kişiyi saydam bir şekilde tek görünümde bir araya getirdik, dikkat dağıtıcı çift kayıtları azalttık ve sosyal içerik sunmaya başladık.

Çoklu e-posta hesapları: Hotmail ve üçüncü parti web postaları da dâhil olmak üzere tüm e-postalarınızı tek bir yerden görün, oluşturun ve yanıtlayın; tıpkı telefonunuzda yaptığınız gibi. Hiçbir şey indirmenize veya eklenti yüklemenize gerek yok. Outlook artık diğer e-posta ve takvimlerinize doğrudan bağlanabiliyor.

Takviminizi paylaşın: Toplantı saati belirlemeyi kolaylaştırmak için, takviminizi başkalarına da görünür kılın.

Exchange Hızlı Erişim: Gücünü Exchange’den alan Outlook ile yeni e-postaları daha hızlı görün.

Eşitleme sürgüsü: Ne kadar e-postanın sabit diskinizde depolanacağını seçebileceğiniz bu kolay yöntemle disk alanınızı kontrol altında tutun.

Yan yana Office: ü diğer Office sürümünüzün yanına kurun, testleriniz sırasında mevcut eklentileriniz ve deneyiminiz etkilenmesin.

 

outlook-2013

Ders Sahibi;

Yorumlar

Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapmanız Gerekmektedir.

ETİKETLER